III sides to every story
large format printer
By: mohd fahmi mohd azmi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 31-Dec-2009 03:39 Email | Share | | Bookmark
Canvas printing - offer while stock last!

 
 
 
Testing new material just arrived in my office. Limited to one roll of canvas so grab the chance while stock last!

Canvas Specs & Pricelist
Category: Art and Photography

Canvas Specs & Pricelist


Material: Cotton Canvas
Print DPI: 1440x720dpi

Rolled Canvas (Canvas Without Frame) Pricelist

1) Print Size: 12" x 16" (1 unit: RM40 | Offer price for 2 unit: RM60)

2) Print Size: 16" x 16" (1 unit: RM50 | Offer price for 2 unit: RM85)

3) Print Size: 16" x 20" (1 unit: RM60 | Offer price for 2 unit: RM100)

4) Print Size: 20" x 20" (1 unit: RM70 | Offer price for 2 unit: RM125)

5) Print Size: 20" x 24" (1 unit: RM75)

6) Print Size: 24" x 36" (1 unit: RM120)

7) Print Size: 36" x 48" (1 unit: RM240)

Canvas + Gallery Wrap Pricelist

1) Print Size: 12" x 16", Actual Size After Frame: 9" x 13" (1 unit: RM60| Offer price for 2 unit: RM100)

2) Print Size: 16" x 16", Actual Size After Frame: 13"x13" (1 unit: RM75 | Offer price for 2 unit: RM130)

3) Print Size: 16" x 20", Actual Size After Frame: 13" x 17" (1 unit: RM85 | Offer price for 2 unit: RM150)

4) Print Size: 20" x 20", Actual Size After Frame: 17" x 17" (1 unit: RM100 | Offer price for 2 unit: RM180)

5) Print Size: 20" x 24", Actual Size After Frame: 17" x 21" (1 unit: RM110)

6) Print Size: 24" x 36", Actual Size After Frame: 21" x 33" (1 unit: RM160)

7) Print Size: 36" x 48", Actual Size After Frame: 33" x 45" (1 unit: RM300)

Canvas + Dark Frame Pricelist

1) Print Size: 12" x 16", Actual Size After Frame: 9" x 13" (1 unit: RM105| Offer price for 2 unit: RM190)

2) Print Size: 16" x 16", Actual Size After Frame: 13"x13" (1 unit: RM125 | Offer price for 2 unit: RM235)

3) Print Size: 16" x 20", Actual Size After Frame: 13" x 17" (1 unit: RM145 | Offer price for 2 unit: RM268)

4) Print Size: 20" x 20", Actual Size After Frame: 17" x 17" (1 unit: RM165 | Offer price for 2 unit: RM310)

5) Print Size: 20" x 24", Actual Size After Frame: 17" x 21" (1 unit: RM180)

6) Print Size: 24" x 36", Actual Size After Frame: 21" x 33" (1 unit: RM260)

7) Print Size: 36" x 48", Actual Size After Frame: 33" x 45" (1 unit: RM435)


Canvas with our standard gallery wrap frame


Canvas with our standard black frame


A stretcher bar. Canvas is stretched and wrapped around the stretcher bar.


Wednesday, 21-Oct-2009 10:13 Email | Share | | Bookmark
Khusus untuk penggemar foto hitam putih

 
 
 
View all 4 photos...
Selain kanvas, ada juga material yang mmg special untuk foto hitam putih. Namanya luster photo paper. Actually, luster photo paper all rounder, boleh sebat semua. Print kaler lawa, print tak cukup kaler (hitam putih) pun lawa. Cuma bezanya, bila print hitam putih tu, akan keluar hitam putih lah. Bukan keluar kelabu macam material lain. Jadi untuk para penggemar fotografi hitam putih, saya mengajak anda semua untuk cuba print pakai material ni. Resultnya sangat menakjubkan pada harga yang sangat berpatutan . Seperti biasa.. kalau berminat sila terus ke sini -> http://www.theprintarmada.com.


Sebelum frame.


Lepas frame (poster frame).


Pandangan belakang poster frame.


Close up bahagian depan poster frame.


Tuesday, 20-Oct-2009 16:22 Email | Share | | Bookmark
Foto di atas kanvas!

 
 
 
View all 9 photos...
Mencari di mana anda boleh print gambar di atas kanvas dengan kos yang berpatutan dan kualiti yang terbaik? Kat sini lah... kat mana lagi.



Material yang kami pakai adalah cotton canvas yang 100% menyerupai kanvas yang digunakai utk melukis acrylic/oil on canvas


Macro shot tekstur kanvas. Kanvas ni sedia ada coating semi gloss jadi tidak perlu varnish (kecuali anda mahu extra glossy, atau mahu extra protection)




Contoh kanvas yang siap diframe menggunakan stretcher bar (Gallery Wrap Frame)



Contoh kanvas yang siap diframe menggunakan Black Frame.

Kalau berminat, boleh dapatkan maklumat lanjut mengenai contact info, saiz dan pricing di sini -> http://www.theprintarmada.com


Tuesday, 29-Sep-2009 05:04 Email | Share | | Bookmark
Aidilfitri 2009


Dalam keta main ngan bestfriend


Kami di pagi raya


Sunrise di Sg Limau




Otw balik Kelantan, singgah sekejap kat Tasik Banding. Nasib baik dah petang dan nak hujan, kalau tak, confirm kena celup gewang dulu barang sejam dua


Pertama kali kena air masin dan pasir pantai




Budak ni paling suka kalau tak pakai baju











Tuesday, 29-Sep-2009 04:53 Email | Share | | Bookmark
Hassan anak aku

Pejam celik pejam celik dah 5 bulan. Makin comel pulak anak aku ni.







[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net